Met trots laten wij ons nieuw interieur zien.

Tad & Mariƫlle

'Toptiekske is een jong en vooruitstrevend bedrijf, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit,  klantgericht denken en service.  De koffie wordt voor iedereen vers gezet en voor een  praatje zijn wij altijd in.'

Over ons

Nieuwe monturen

Wij van 'Toptiekske (brillen gek als we zijn) zoeken  constant naar de leukste en mooiste monturen in de meest trendy kleuren en materialen die er in binnen- en buitenland  te koop zijn.

Monturen

Actueel

CORONA

Belangrijke informatie voor onze klanten:

wat we doen om voor elkaar te zorgen 

 

De veiligheid en het welzijn van onze klanten en ons zelf hebben onze hoogste prioriteit.  

Vanwege de situatie omtrent Corona in Nederland en de recente adviezen van de overheid en het RIVM, vinden we het belangrijk dat u weet dat we de gezondheid van onze klanten en van ons zelf erg serieus nemen. 

 

Wij volgen de maatregelen van de overheid en het RIVM. Wij streven ernaar zo lang mogelijk onze winkel open te kunnen houden en we verzoeken u een bezoek aan onze winkels uit te stellen indien u klachten heeft als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Als u denkt nauw contact te hebben gehad met iemand die is blootgesteld aan of positief getest is op Corona, dan verzoeken wij u uw bezoek tenminste 14 dagen uit te stellen na dit contact. In alle andere gevallen bent u natuurlijk van harte welkom!

 

We hebben altijd al veel aandacht voor onze hygiënestandaarden. Dit betekent concreet het volgende: 

•    Alle apparatuur wordt na gebruik grondig gereinigd 

•    Wij wassen regelmatig onze handen met zeep  

 

We blijven de ontwikkelingen in Nederland nauwlettend volgen en passen onze richtlijnen, indien nodig, hierop aan om onze klanten en ons zelf te beschermen. Dank voor uw begrip!

 

Heeft u nog vragen, dan kunt u ons natuurlijk altijd even bellen op 076 5932544

 

Tad & Mariëlle