Met trots laten wij ons nieuw interieur zien.

Tad & Mariƫlle

'Toptiekske is een jong en vooruitstrevend bedrijf, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit,  klantgericht denken en service.  De koffie wordt voor iedereen vers gezet en voor een  praatje zijn wij altijd in.'

Over ons

Nieuwe monturen

Wij van 'Toptiekske (brillen gek als we zijn) zoeken  constant naar de leukste en mooiste monturen in de meest trendy kleuren en materialen die er in binnen- en buitenland  te koop zijn.

Monturen

Monturen

Natuurlijk kunnen we u niet alle monturen die we in de collectie hebben op deze site laten zien. Niet alleen omdat het er zoveel zijn, maar ook omdat de monturen in onze collectie voortdurend wisselen. Is een montuur verkocht dan nemen we dit model niet nog eens op.

 

Dit doen we om te voorkomen dat uw buren met dezelfde bril rondlopen als de uwe. De keuze in monturen is zo groot dat het ook niet nodig is om een model tweemaal in de winkel te hebben. Wij maken er een sport van om te  zoeken naar de leukste en mooiste monturen in de meest trendy kleuren en materialen die er in binnen- en buitenland te koop zijn.


Ook voor de mensen die niet zoveel kunnen of willen uitgeven hebben we hippe monturen. Leest u eens onder de kop Toppie en het zal duidelijk worden.