Met trots laten wij ons nieuw interieur zien.

Tad & Mariƫlle

'Toptiekske is een jong en vooruitstrevend bedrijf, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit,  klantgericht denken en service.  De koffie wordt voor iedereen vers gezet en voor een  praatje zijn wij altijd in.'

Over ons

Nieuwe monturen

Wij van 'Toptiekske (brillen gek als we zijn) zoeken  constant naar de leukste en mooiste monturen in de meest trendy kleuren en materialen die er in binnen- en buitenland  te koop zijn.

Monturen

Zonnebrillen

Ook met mooi weer kunt u bij ons terecht! U heeft de keus uit zonnebrillen van vele merken. Kleine greep: Serengeti (fraaie monturen, waar fantastische contrastverhogende glazen inzitten), Monkey Glases, Art & Jack, Polaroid, zomaar wat merken met pit!

 

In principe kan natuurlijk ieder montuur een zonnebril worden. Kies een gaaf montuur en dan zetten we daar bijvoorbeeld polariserende bruine of G15 groene glazen in. Zo creëert ieder een eigen unieke, coole zonnebril! Uiteraard kunnen deze glazen mèt, maar ook zonder sterkte.

 

Ook voor de mensen die een unieke zonnebril willen, maar niet zoveel kunnen of willen uitgeven hebben we hippe monturen.

Leest u eens onder de kop Toppie en het zal duidelijk worden.