Met trots laten wij ons nieuw interieur zien.

Tad & Mariëlle

'Toptiekske is een jong en vooruitstrevend bedrijf, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit,  klantgericht denken en service.  De koffie wordt voor iedereen vers gezet en voor een  praatje zijn wij altijd in.'

Over ons

Nieuwe monturen

Wij van 'Toptiekske (brillen gek als we zijn) zoeken  constant naar de leukste en mooiste monturen in de meest trendy kleuren en materialen die er in binnen- en buitenland  te koop zijn.

Monturen

Contactlenzen

Wanneer u overweegt om aan contactlenzen te beginnen, zult u eerst de keus moeten maken: neem ik 'harde' (vormstabiele) of zachte lenzen? Vroeger zei men dat harde lenzen beter waren voor je ogen, tegenwoordig geldt dit niet meer, mits er zorgvuldig mee omgesprongen wordt.

 

Omdat het allergrootste deel van de lenzendragers zachte lenzendragers is, zullen we op deze plek daar iets meer over vertellen. Wilt u informatie over vormstabiele lenzen of een heraanpassing, komt u dan zeker even langs in onze winkel.

 

Het kopen van een paar 'losse' zachte lenzen is niet meer van deze tijd. Sinds jaren is het gebruikelijk om een pakket te kopen. Dit is een half jaarlijks pakket, waar u lenzen meekrijgt voor een half jaar en tevens de vloeistof. Ook de controles en metingen zijn inclusief.

 

Er bestaan lenzen waar u een half jaar mee doet, een week of zelfs een dag, maar veruit het meest worden bij ons de maandlenzen aanbevolen. Dat houdt in dat u zes paar lenzen meekrijgt en voor een half jaar no-rub vloeistof. Dit is vanaf € 125,- helemaal compleet. Heeft u één of twee torische (met cilinder) lenzen nodig of met leesdeel, dan zal de prijs mee veranderen.

 

Ook voor de mensen die niet zoveel kunnen of willen uitgeven, hebben we een speciaal zachte lenzen pakket, € 85,- per half jaar.

Leest u eens onder de kop Toppie en het zal duidelijk worden.

 

Wanneer het half jaar om is, ontvangt u van ons een uitnodiging voor controle en daarna bestellen we de nieuwe lenzen. Zo heeft u altijd de optimale sterkte! Heeft u recht op ziektekostenvergoeding? Wij kunnen dat gelijk voor u verrekenen. Lees onder het kopje vergoeding.