Met trots laten wij ons nieuw interieur zien.

Tad & Mariëlle

'Toptiekske is een jong en vooruitstrevend bedrijf, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit,  klantgericht denken en service.  De koffie wordt voor iedereen vers gezet en voor een  praatje zijn wij altijd in.'

Over ons

Nieuwe monturen

Wij van 'Toptiekske (brillen gek als we zijn) zoeken  constant naar de leukste en mooiste monturen in de meest trendy kleuren en materialen die er in binnen- en buitenland  te koop zijn.

Monturen

Zelf testen?

Op deze pagina bieden wij u een ogentest die een indicatie geeft van uw gezichtsvermogen. Let wel, deze test geeft slechts een zeer globale aanduiding. Wilt u absolute zekerheid, kom dan langs bij ‘Toptiekske voor een echt nauwkeurige, gratis oogmeting en een persoonlijk advies.

 

Waar u bij het uitvoeren van deze test op moet letten:

  • Stel uw monitor zo in dat alle grijstinten in de linker balk van de figuur zichtbaar zijn.
  • Stel voor alle zekerheid ook de kleurweergave in en wel zodanig dat de verschillende kleuren in de rechter balk ongeveer even helder zijn.
  • Meet met een liniaal het horizontale streepje en vermenigvuldig de lengte daarvan met 25. Dat is de afstand waarop u van uw monitor moet gaan zitten om de test te doen. Die afstand hangt immers af van de grootte van uw monitor.
    (Klik op het figuur hiernaast voor een vergroting)
  • Kijk met afwisselend uw rechter- en linker oog, dek het andere oog af met een hand, zodat u niet ongemerkt met dat oog (mee) kijkt, maar houd wel beide ogen open.
  • Uw gezichtsvermogen is waarschijnlijk in orde als u alle tekens en letters, ook de kleinste, kunt lezen en zien.